Kik vagyunk és miért is hoztuk létre a Snackwellt?

 

Két fiatal, akik hisznek az egészséges életmód fontosságában, melynek része a rendszeres étkezés is. Szeretjük kipróbálni az új nassokat és felfedezéseinket megosztani barátainkkal is. Ugyanakkor bárhol is dolgoztunk, rengeteg időnket és energiánkat emésztette fel az egészséges táplálkozás iránti igényünk, a valóban egészséges és természetes termékek megtalálása. Könnyű elveszni a marketing szövegek és az összetevők fergetegében, ezért született meg ötletünk – miért ne fordíthatnánk meg a folyamatot? Ne Ti vadásszatok az egészséges, mentes snackekre, hanem hozzuk házhoz (vagyis irodához) Nektek.

Célunk, hogy az egészségtudatos munkahely ne kiváltság, hanem természetes legyen. Csakis kompromisszumok nélküli, természetes alapanyagokból készült snackeket válogatunk össze, amiket tesztelünk is, hogy Ti csak a legfinomabbakat kapjátok.

Szerencsére egyre több olyan szuper cég létezik, mint a tiétek, amelyek hosszú távon terveznek dolgozóikkal és szeretnék a legtehetségesebb munkerőt bevonzani.


Tegyük együtt vidámabbá az irodai kávészüneteket és egészségesebbé a mindennapokat!